Wie zijn wij?

Het verbinden van sportclubs en relaties.

FEELD is een nieuwe speler op de markt van relatiemarketing voor sportclubs. Het is een jonge organisatie van vernieuwende denkers die het belang en de kracht van relatiemarketing zien binnen commerciële sportorganisaties. FEELD werkt met een enthousiast team, met een bak aan kennis en ervaringen in zowel de sport als het bedrijfsleven, met een groot netwerk en met vernieuwende ideeën.

 

FEELD heeft meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van evenementen, seminars, trainingen en workshops in samenwerking met verschillende kennispartners.

Het ontstaan van FEELD.

De twee founders van FEELD zijn het perfecte voorbeeld van de kracht van een sterk netwerk. Beide hebben een business seat op de tribune van Ajax. Regelmatig genoten zij naast elkaar van de wedstrijd. Zonder elkaar te kennen. Tot ze op een dag met elkaar in gesprek kwamen en bleek dat zij niet alleen de liefde voor de club deelden maar ook een sterke ambitie en visie op het gebied van netwerken gemeen hadden.

 

De optelsom van de individuele krachten en ervaringen en de ambitie om die te delen leidden tot een nieuw bedrijf: FEELD, waarmee ze sindsdien de relatie tussen sportclubs en hun business netwerken versterken.

© 2020 FEELD