Aanbod

Wat wij bieden.

Een sterk business netwerk is voor professionele sportclubs met ambitie zeer belangrijk. FEELD is een innovatieve en ervaren speler op het gebied van relatiemarketing. De niche is een specifieke programma voor sportclubs waarin we, met een concrete doelstelling, de binding met zakelijke relaties versterken.

Business Academy.

Dit doen wij door het opzetten van een Business Academy tussen de sportclub en het netwerk.

 

Deze Academy krijgt de naam van uw club: Business Academy Voetbalclub. Per seizoen wordt een programma met de geur en de kleur van de sportclub opgesteld. De Academy wordt inhoudelijk en organisatorisch als compleet pakket door FEELD aangeboden en kan in samenwerking met de club en het zakelijk netwerk verder worden ingevuld.

 

Een programma bestaat uit seminars, workshops, trainingen en opleidingen. Enerzijds kant en klaar en compleet ingericht qua inhoud en logistiek. Anderzijds volledig op maat met voorbeelden en cases uit de wereld van sport in het algemeen en de betrokken club in het bijzonder.

Resultaat.

FEELD biedt een zichzelf betalend marketing instrument in de vorm van een professioneel en inhoudelijk platform.

 

Het resultaat is een sterke binding met het zakelijk netwerk wat zich uit in minder verloop, langduriger contracten, meer seizoenskaarten en aanwas met nieuwe contacten.

© 2020 FEELD